Top 11 info indulás előtt

1. Fedett B Stage!

Napsütésben véd a hőgutától, esőben nem befolyásolja a bulit a B Stage (nagyszínpad) fölé helyezett fedés. Add át magad a zenének és vadregényes helyszínnek

2. VIP

VIP fedett sátor, kényelmes lounge és lelátó közvetlenül a B Stage mellett. Az emelvényről premier plánban élvezhetők a nagyszínpad-szettek. Saját bárpult és külön WC-k alap.

3. Merchandise

Vidd haza a fesztivált pólón, legyezőn, pulcsin, napszemüveg formájában, bögrén, táskán, törölközőn. Érkezik a B my Lake 2018 kollekció! Keresd a Merchandise sátrat fesztivál területén - egyből a főbejárattal szemben!

4. Szolgáltatások

Csomagmegörző

A csomagmegörző sátrat a fesztivál főbejárata mellettvalamint a BeachFront kempingben találod. 

Telefontöltés

Töltsd fel bármikor ingyenesen a telefonodat a fesztivál területén a G-Force Labs sátorban, vagy a BeachFront kemping csomagmegörzőjében kihelyezett feltöltőpontokon.

Zuhanyzás, kőház-wc-k

A területen több zuhanyzó-blokk található, így bármikor felfrissítheted magad. Térképen találod a 3 nagy blokkot, melyeket kőház szeparált wc helyiségek ölelnek örbe. Természetesen ezeken kívül számos mobil-wc lesz a területen.

5. Extrák

Töltsd aktívan a napot és a Lake Stage program hallgatása közben próbáld ki a SUP deszkákat. Vagy ülj be a G-Force Labs versenyautó szimulátorbaés döntsd meg a rekordot, hogy tied legyen a páros Bónusz Fesztivál VIP jegy. Ha sajog a hátad, vagy meghúztad a lábad, keresd az ingyenes thai fesztivál-masszázs sátrat és add át magad a pihenésnek! Vagy teszteld a DJ eszközöket a FriendlyHouse sátorban.

6. Food Truck Zone

A legmenőbb truckokat gyűjtöttük csokorba, válaszd ki a kedvencedet! 

7. Chill Zone

Élvezd a balatoni kilátást az óriás hencsergőkön fekve és dobj magadról egy képet az Instagramra #bmylakefestivalhashtaggel.A Chill Zónát a Pool Stage-nél is megtalálod, ha kicsit el akarsz vonulni...

8. Parkolás

Ingyenes parkolóval várjuk a fesztiválra érkezőket! Cím: Csík Ferenc sétány. Kövessétek az irányítótáblákat, s a vasútállomásnál be tudtok kanyarodni a parkolóba.

9. Festipay, a Fesztiválkártya

A fesztiválon kényelmesen és gyorsan, készpénzmentesen fizethetsz mindenért, legyen az étel, ital, póló, szolgáltatás bármi. A Festipay kártyádra készpénzben vagy bankkártyán keresztül töltheted fel a kívánt összeget a B my Lake területén található feltöltőpontokban. 

Jó előre szólunk, hogy a megmaradt összeget legkésőbb Augusztus 26. 12.00 óráig válthatod vissza!

Megjegyzés: A fesztivál területén a PayPassos kártyádat is használhatod. Válaszd azt a megolást, amelyik számodra kényelmesebb!A feltöltőpontokon megtalálod a kártya használatra vonatkozó fontos információkat

10. Green festival Point

Festipay kártyád mellé egy Green zsákot kapsz. Szedd össze a szemetet magad körül és hozd a Green festival Point sátorba. Szorgalmadért cserébe zsákonként 500Ft-tal jutalmazunk! Vigyázzunk együtt a tisztaságra!

11. INFO // Lost and Found

Ha kérdésed van, keresd kollégáinkat az INFO házban. Itt adhatod le a talált tárgyakat is, valamint érdeklődhetsz, leadta-e valaki azt, amit leveszítettél.