B my Lake Fesztivál 2020

Miért nem lehet a B my Lake Fesztivált megrendezni?

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. márciustól határozatlan ideig nem tartható tömegrendezvény, ezért a 2020. évi B my Lake Fesztivált nem rendezhettük meg.

B my Lake Fesztivál 2021

Lesz B my Lake Fesztivál 2021-ben?

Igen, lesz 2021-ben B my Lake Fesztivál és már alig várjuk, hogy találkozzunk!

Mikor lesz 2021-ben a Fesztivál?

2021. augusztus 18-21-ig.

Ugyanazok lesznek a fellépők, mint akik 2020-ban lettek volna?

Igyekszünk minél több 2020-es fellépővel megállapodást kötni a 2021-es évre. A programról azonban csak 2021-ben tudunk részletesebb tájékoztatást adni.

Jegyek átvitele

A 2020-as jegyeim érvényesek a 2021-es B my Lake Fesztiválra?

Semmilyen teendőd nincs, a 2020-as B my Lake jegyek, beleértve a kempingjegyeket, automatikusan érvényesek a következő évre!

Hogyan vihetem át a 2020-as jegyeimet a 2021-es B my Lake Fesztiválra?

Semmilyen teendőd nincs, a 2020-as B my Lake jegyek, beleértve a kempingjegyeket, automatikusan érvényesek a következő évre!

Hogyan vihetem át a 2020-as napijegyemet a 2021-es B my Lake Fesztiválra?

Semmilyen teendőd nincs, a 2020-as jegyek automatikusan érvényesek a következő évre! Ha napijegyed van, alapesetben a jegy a 2021. évi fesztivál ugyanazon napjára lesz érvényes, amelyre 2020-ban érvényes lett volna (első nap-második nap-harmadik nap stb.)

Lehetőséged lesz arra is, hogy kiválaszd a 2021. évi rendezvényre melyik napo(ko)n szeretnél jönni. Ezt a 2021-es program ismeretében 2021. június 1-től 2021. július 1-ig teheted majd meg a fesztiválfiókodban.

Mi történik, ha valamiért mégsem tudok elmenni a 2021. évi fesztiválra?

Természetesen lehetőséged van a jegyed, és kempingjegyeid értékének visszatérítésére egészen 2021. június 20-ig. Ehhez létre kell hoznod egy fesztiválfiókot itt.

Van arra lehetőségem, hogy csak a belépőim egy részét vigyem át 2021-re és a többi nevemen lévő jegy árát visszaigényeljem?

Igen, erre a fesztivál fiókodon keresztül lesz lehetőséged. Fesztivál fiók létrehozásához kattints ide.

Barátokkal közösen vettük a jegyeket. Mik a teendőim?

Ebben az esetben semmilyen teendőd nincs, a belépőd automatikusan érvényes a jövő évi fesztiválra. Amennyiben a barátaiddal együtt vásároltátok a belépőket, mindannyiótoknak lehetősége van a jegyetek értékének visszatérítésére a fesztiválfiókon keresztül egészen 2021. június 20-ig. A visszautalást a vásárláshoz tartozó eredeti bankszámlára teljesítjük. Fesztiválfiók létrehozásához kattints ide.

Nyereményjátékon nyertem a jegyemet. Mik a teendőim?

Amennyiben nyereményjátékon nyerted a jegyed, az ugyanúgy érvényes a jövő évi fesztiválra, a jegyár visszatérítésére azonban nincs lehetőséged.

Jegyvisszatérítés

Hogyan igényelhetem vissza a jegyeim árát?

Jegyed értékének visszatérítésére a fesztiválfiókodon keresztül egészen 2021. június 20-ig van lehetőséged. Fesztiválfiók létrehozásához kattints ide.

Ennek lépései:

  • Hozd létre fesztivál fiókodat ide kattintva
  • Bejelentkezés után kattints a “2020-as jegyeim” gombra
  • Ha jegyeid nem jelennek meg automatikusan, kövesd a további lépéseket és add hozzá őket fiókodhoz manuálisan
  • Kattints a “Jegyek hozzáadása a fiókomhoz” gombra
  • Válaszd ki melyik jegyeknek az értékét szeretnéd megkapni
  • Kattints a “Visszatérítés” lehetőségre, hogy az egyenleged visszatérítésre kerüljön bankszámládra.

Az összeget banki átutalás formájában térítjük vissza a tranzakcióhoz tartozó számlaszámra. A “visszatérítésre előkészítve” megjelöléstől számított 90 napon belül megtörténik a visszafizetés. A korábban levont kezelési költség nem kerül visszautalásra, illetve egy 3%-os visszatérítési feldolgozási díj kerül levonásra.

Hol és mikor igényelhetem vissza a jegyeim árát?

Jegyed értékének visszatérítésére a fesztiválfiókodon keresztül egészen 2021. június 20-ig van lehetőséged. Fesztiválfiók létrehozásához kattints ide.

Mi történik akkor, ha visszatérítést igényeltem, de meggondoltam magam?

Amíg “visszatérítésre előkészítve” státuszban van a jegyed, addig bármikor meggondolhatod magad, és átviheted inkább a 2021-es fesztiválra. Mi szuper zenékkel és rengeteg új élménnyel várunk.

Mikor kapom vissza a jegyeim árát?

A fesztiválfiókodban lehetőséged van az általad megvásárolt belépők, illetve kempingjegyek összegét visszaigényelni. Fesztiválfiók létrehozásához kattints ide. Az összeget banki átutalás formájában térítjük vissza a tranzakcióhoz tartozó számlaszámra. A “visszatérítésre előkészítve” megjelöléstől számított 90 napon belül megtörténik a visszafizetés.

Jegyvásárlókat érintő információk

Minden információt megtalálsz a 2020-as jegyekkel kapcsolatban itt.