A jegyvásárlókat érintő információk

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztusban nem tartható tömegrendezvény, ezért a 2020. évi B my Lake Fesztivált nem rendezhettük meg. Az alábbiakban összefoglaljuk milyen lehetőségek közül választhatsz:

Ha velünk tartasz 2021-ben a B my Lake Fesztiválon:

A megvásárolt B my Lake Fesztivál 2020 belépők és kempingjegyek automatikusan érvényesek lesznek a következő évben. Bízunk abban, hogy jövőre együtt fesztiválozhatunk Veled! Ha úgy döntesz, hogy megtartod belépődet és nem kérsz visszatérítést, ez esetben nincs semmilyen további teendőd, a jegyed automatikusan érvényes lesz 2021-ben. A jegyed megtartása semmilyen plusz költséggel nem jár, így nincs is más dolgod, mint visszaszámolni a napokat a 2021-es Fesztiválig!

Ha napijegyed van, alapesetben a jegy a 2021. évi fesztivál ugyanazon napjára lesz érvényes, amelyre 2020-ban érvényes lett volna. Például, ha 2020-ban a fesztivál első napjára vásároltál napijegyet, 2021-ben is a fesztivál első napjára lesz érvényes. Lehetőséged van arra is, hogy kiválaszd a 2021. évi rendezvényre melyik napo(ko)n szeretnél jönni. Ezt a 2021-es program ismeretében, 2021. június 1-től 2021. július 1-ig teheted majd meg. Ehhez hozd létre fesztiválfiókodat itt, és kérjük olvasd el a FAQ-t, ha bármilyen kérdésed lenne.

Ha mégsem tudsz résztvenni a Fesztiválon, dönthetsz úgy is, hogy a jegyár visszatérítését választod:

Természetesen lehetőséged van a jegyeid értékének visszatérítésére is. Mostantól visszaigényelheted belépőd, kempingjegyeid, sátorszetted értékét. Ehhez hozd létre fesztiválfiókodat itt, és kérjük olvasd el a FAQ-t, ha bármilyen kérdésed lenne.

  1. A visszatérítési folyamathoz szükséged lesz egy Fesztiválfiókra, ahol kiválaszthatod termékeid közül azokat, melyeknél szeretnél visszatérítést. Fesztiválfiók létrehozásához kattints ide. A visszatérítési felület folyamatosan elérhető, 2021. június 20-ig igényelheted a jegyár-visszatérítést.
  2. Az általad választott termékek értékének bankszámlára történő visszatérítését a fesztivál fiókodon keresztül igényelheted.
  3. A fiókodban “visszatérítésre előkészítve” megjelöléstől számított 90 napon belül megtörténik a visszafizetés a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra.

Ha most megtartod a jegye(i)d, még mindig több hónap áll rendelkezésedre, hogy eldöntsd, ott tudsz-e lenni a 2021-es Fesztiválon. Gyorsan és könnyedén bebiztosíthatod magad a jövő évre a dátumok és a fellépők bejelentésekor már azonnal. 2021. június 20-ig kérheted jegyeid árának visszatérítését, ha később meggondolnád magad.

Minden szükséges részletes információt megtalálsz az alábbi dokumentumokban:

Felhasználási feltételek:

https://molnagyonbalaton.hu/wp-content/uploads/2020/09/Felhasznalasi-feltetelek.pdf?fbclid=IwAR1eD0RVyumuEGT-eb-3_w5XgwCDKVKeDYDLpkF2o3QVmX5exQMahzYbrk8

Visszatérítési szabályzat:

https://molnagyonbalaton.hu/wp-content/uploads/2020/09/A-VOLT-PRODUKCIO-KFT-VISSZATERITESI-SZABALYZATA.pdf

Adatkezelési tájékoztató:

https://molnagyonbalaton.hu/wp-content/uploads/2020/09/Adatkezelesi-tajekoztato-a-VOLT-Produkcio-Kft.-weboldalain-torteno-regisztraciohoz.pdf