logo
EN HU
coverphoto

B my Lake Fesztivál


(2016. Augusztus 24-25-26-27, Zamárdi, Balaton)

Negyedszer kerül megrendezésre az ’elektronikus zene Mekkájaként’ is gyakran aposztrofált B my Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Közép-Európa egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai underground elektronikus zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.

Népszerűségének, előremutató szemléletének és világszínvonalú programjának köszönhetően már az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat a holland European Festival Awards-on. Nem is csoda, hiszen a szervezők (VOLT - és a Deadcode Produkció) egy igazán hiánypótló line uppal robbantották be a fesztivált a köztudatba.

A B my Lake a Budapesttől mindössze 110km-re található „fesztiválfővárosban” kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező Zamárdiban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal.

A techno/tech-house/minimal/house zene legmeghatározóbb előadóit felsorakoztató B my Lake Augusztus 24-én nyitja meg kapuit egyedülálló hang-fény-és látványelemekkel, s az óriási érdeklődés ellenére is igyekszik megtartani közvetlen, „butik-jellegét”.

2013. Európa Legjobb Új Fesztiválja - nyertes (European Best New Festival - winner, EFA)

2014. Európa Legjobb ’Kisméretű’ Fesztiválja - jelölés (European Best Small Festival – nomination, EFA)

2015. Európa Legjobb ’Kisméretű’ Fesztiválja - jelölés (European Best Small Festival – nomination, EFA)

B my Lake 2016


Hírek

További hírek

Galéria

További galéria