Top 13 info

Elindult a visszaszámlálás!

Pár nap és kezdetét veszi a nyár legcoolabb elektronikus zenei fesztiválja, a B my Lake Festival 2019 Official Event ⚓️

Ha ott leszel, akkor olvasd el, ha pedig még hezitálsz, akkor érdemes igyekezni a jegyvásárlással, mert a jegyek rohamos tempóban fogynak. 😉

1. Világklasszis LineUp
Ahogy azt már megszokhattátok, idén is az elektronikus zene legkiválóbbjai lesznek jelen a B my Lake Fesztiválon: Adam Beyer // Sven Väth // Pan-Pot // Tale Of Us // Amelie Lens // Charlotte de Witte // Sasha // Chris Liebing // Dax J// I Hate Models // Recondite Live // RØDHÅD // Stephan Bodzin // Julian Jeweil // Sam Paganini // Mind Against és még nagyon sokan mások garantálják a feledhetetlen 4 napot!
A teljes programot és a részletes napi bontást itt találod: www.bmylake.hu (PROGRAM menüpont)

2. Újra Magyarországon a Drumcode Night!
A világ egyik legnagyobb techno kiadója, az Adam Beyer által vezetett Drumcode érkezik a B my Lake-re.
Augusztus 22-én 12 órányi techno a B Stage powered by Miller színpadon: Adam Beyer // Amelie Lens // Pan-Pot // Ramiro Lopez // Julian Jeweil // Jay Lumen // Mateo & Spirit

3. B my Day
Exlusive SunSet DJ act-ek a B Stage powered by Miller színpadon. Pénteken 18.00-21.00 Sven Väth, szombaton 18.00-22.00 Mind Against. Ne maradj le a naplementés szettekről! Nappal bulizni jó! 🌞

4. Fedett B Stage!
Napsütésben véd a hőgutától, esőben nem befolyásolja a bulit a B Stage fölé helyezett fedés. Add át magad a zenének és a látványnak!

5. VIP
VIP fedett sátrak, kényelmes lounge, sminkszoba, dedikált Miller pult és szeparált lelátó közvetlenül a B Stage mellett.
Az emelvényről premier plánban élvezhetők a nagyszínpad-szettek. 😎

6. BeachFront Camping
A Fesztivál a Balaton egyik legszebb partszakaszán helyezkedik el, s nincs ez másképp a mellette található BeachFront kempinggel sem, amit csak egy karnyújtás választ el a B Stage-től. A szeparált kempingbe kizárólag B my Lake bérlettel és napijeggyel rendelkezők léphetnek be. A camping brunchot pedig a Lakatos Műhely biztosítja minden nap. 🥘

7. Merchandise
Vidd haza a Fesztivált pólón, legyezőn, sapkán, pulcsin, napszemüveg formájában.
Érkezik a B my Lake 2019 kollekció! Válogass a legmenőbb termékek között. Keresd a Merchandise sátrat Fesztivál területén! ⚓️

8. Nappali programok
Töltsd aktívan a napot és próbáld ki a SUP deszkákat (6-8 fős deszkák is elérhetők), vagy ülj be a G-Force Labs versenyautó szimulátorba. Ha sajog a hátad, vagy meghúztad a vállad, keresd az ingyenes thai masszázs sátrat és add át magad a pihenésnek! Ha pedig igazi „dög” hajat vagy szakállat szeretnél, akkor bízd rá magad a MAROSFALVI HAIR csapatra.
Idén a Novation és a Zaj Studio jóvoltából DJ worshopokon is részt vehetsz, melyeken igazi szakemberektől lesheted el a fortélyokat. Még több info az extra szolgáltatásokról a www.bmylake.hu HÍREK menüpontban.

9. Food Truck Zone
Las Vegan's, Paneer Budapest, Hakapeszi Kajakocsi oldal, Mi Töltjük Street Food, Food Truck, Pizz'Burger, Meraki és még sokan mások várnak igazi csemegékk el a Food Truck Zónában.
A legmenőbb truckokat gyűjtöttük csokorba, válaszd ki a kedvencedet!

10. Chill Zone
Élvezd a balatoni kilátást az óriás hencsergőkön fekve és dobj magadról egy képet az Instagramra #bmylakefestival hashtaggel. 🌸

11. Siófok - Balatonföldvár - Zamárdi
Ne fájjon a fejed az utazás miatt, ha Siófokon vettél ki szállást. A VT-Arriva busszal mindössze 30 perc alatt a fesztiválon lehetsz. A Fesztivál Busz menetrendet, megállóhelyeket és egyéb ezzel kapcsolatos infókat hamarosan megtalálod a weboldalunkon a HÍREK és az UTAZÁS menüpontok alatt.

12. Parkolás és Forgalomkorlátozás
Ingyenes és felügyelt parkolóval várjuk a fesztiválra érkezőket! A hivatalos parkoló a Szent István utcánál helyezkedik el (figyeljétek a táblákat)
Figyelem! Mindannyiótok biztonsága érdekében idén is jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani Zamárdiban. Ha a fesztiválhoz közel eső zónában van szállásod, akkor keresd fel a tulajdonost, aki behajtási engedélyt biztosít számodra. Ellenkező esetben kövesd a Kresz szabályait és légy türelmes kollégáinkkal és a többi vendéggel. A forgalomkorlátozással kapcsolatos információkat a HÍREK menüpontban találod (www.bmylake.hu)

13. Festipay, a Fesztiválkártya
A fesztiválon kényelmesen és gyorsan, készpénzmentesen fizethetsz mindenért, legyen az étel, ital, póló, szolgáltatás bármi. A Festipay kártyádra készpénzben vagy bankkártyán keresztül töltheted fel a kívánt összeget a B my Lake területén található feltöltőpontokban.
Jó előre szólunk, hogy a megmaradt összeget legkésőbb Augusztus 25. 12.00 óráig válthatod vissza!
Megjegyzés: A fesztivál területén a PayPassos bankkártyádat is használhatod. Válaszd azt a megolást, amelyik számodra kényelmesebb!

Számos hasznos információt olvashatsz a weboldalunkon található FAQ és HÍREK menüpontban. Ha kérdésed van, keresd kollégánkat az info@bmylake.hu email címen.

Légy részese a B my Lake-nek!
Augusztus 21-től 4 napon át találkozzunk Zamárdiban! 😎🤟