Refund FAQ

Lesz 2022-ben B my Lake Fesztivál?

A szervező (VOLT Produkció Kft.) döntésének megfelelően az idei évben a B my Lake fesztivál önállóan nem kerül megrendezésre.

Mit tegyek, ha a 2022-es B my Lake Fesztiválra van érvényes belépőjegyem?

A rendezvényre kibocsátott jegyek azon részének, amelyet még nem váltottak vissza, a jegytulajdonosoknak a belépők árát véglegesen visszatérítjük.

Hogyan, és mikor kapom vissza a jegye(i)m értékét?

Azok számára, akik a bmylake.hu oldalon vásárolták meg jegyiket, automatikusan visszatérítjük a jegyek árát arra a fizetőeszközre, amivel a fizetés eredetileg történt. Amennyiben a vásárláshoz használt bankszámla több mint 2 éve nem aktív, kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info@bmylake.hu.

Mennyi visszatérítést kapok és mikor?

A Visszatérítési Szabályzat értelmében visszatérítés esetében kizárólag a jegy vételárát térítjük vissza. A visszatérítési folyamatot amint tudjuk elindítjuk, így banktól függően akár 30 napon belül megérkezhet a számládra.

Mit tegyek, ha Sberbank Magyarország Zrt. által vezetett bankszámláról vásároltam a jegyet?

Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info@bmylake.hu

Mit tegyek, ha készpénz ellenében vásároltam belépőjegyet?

A visszatérítést minden esetben attól a jegyterjesztőtől kapod vissza, ahol a jegyet vásároltad. Ha kérdésed lenne, kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info@bmylake.hu

Milyen kedvezményben részesülök a B my Lake Fesztivál elmaradása miatt?

Bejelentésre került, hogy a Balaton Sound keretei között egy 'B My Lake Zóna' kerül kialakításra, a B my Lake fesztiválra jellemző zenei programkínálattal, dekorációval. Azon számára, akik a bejelentés időpontjában érvényes B my Lake fesztiválbelépővel rendelkeztek 30% kedvezményt biztosítunk a Balaton Sound webshopban, melyet az alábbi feltételek szerint lehet beváltani:

  • a kupon kódja maga a B my Lake belépő jegyének a vonalkódja
  • a kóddal a 2022-es Balaton Sound Fesztivál végéig lehet jegyet vásárolni (2022. július 2.)
  • a kuponkód nem váltható be kemping jegyre, vagy VIP upgrade termékekre.
  • a kuponkód kizárólag egyetlen termékre, és egyszeri felhasználásra alkalmas.
  • B my Lake napijegy kódjával csak Balaton Sound napijegyet, illetve VIP napijegyet lehet vásárolni (B my Lake goes to Balaton Sound daily ticket discount)
  • B my Lake bérlet kódjával kizárólag Balaton Sound bérletet, vagy VIP bérletet lehet vásárolni (B my Lake goes to balaton sound multi-day passes discount)